Herstel nu van narcistisch misbruik

Wil jij herstellen van narcistisch misbruik? Dan is het boek 'De narcistische wereld ontvlucht' er voor jou! Het biedt steun aan iedereen die met een destructieve relatie en/of opvoeding te maken heeft.

 

narcisme borderline narcist borderliner vader moeder kinderen narcisten borderliners persoonlijkheidsstoornis psychische emotioneel misbruik boek familie relatie ouderverstoting kindermishandeling narcistische wereld ontvlucht gaslighting mishandeling

>>> 19,50 euro / binnen 3-5 werkdagen geleverd / betaling via o.a. iDEAL & MisterCash / retourmogelijkheid <<<


Narcistisch misbruik maakt je kapot vanbinnen

Narcistisch misbruik, oftewel psychische mishandeling, vernietigt je hele geest:

 • De narcist of borderliner bepaalt iedere stap die je zet en ieder woord dat je uitspreekt
 • Het enige wat je ervaart, is intense pijn, angst, schuldgevoelens, schaamte en wanhoop
 • Je haat jezelf, bent uitgeput en ziet geen enkele uitweg meer

Je bent een marionet in handen van iemand die het slechtste ooit met jou voor heeft.

 

Wat als je weer gelukkig kon zijn?

Hoe zou het voelen om te ontdekken dat je helemaal geen slecht mens, maar een prachtig, waardevol mens bent? Om jouw leven weer terug te krijgen? Om jouw leven zelf naar eigen wens in te richten? Om weer te kunnen genieten? Om innerlijke rust te ervaren? Weg van alle drama en pijn?

 

'Maar hoe dan?'

 

Het gaat vooral om het doorbreken van de ziekelijke, emotionele verbinding tussen jou en de narcist of borderliner. 


Want dát is wat het zo moeilijk maakt om te ontsnappen!


Misschien weet je allang dat het foute boel is, maar lukt het je om onverklaarbare redenen maar niet om er iets aan te doen. Je wordt steeds weer teruggezogen door iets onzichtbaars: die emotionele verbinding dus.

 

Het is noodzakelijk om te leren hoe die ziekelijke, emotionele verbinding eruit ziet, hoe deze is ontstaan en natuurlijk hoe je deze weer kunt afbreken

 

Herstel is mogelijk

Waar jij nu staat, stond ik ook. 'Als mijn leven er zo moet uitzien, weet ik niet hoe ik dat nog al die jaren moet volhouden', dacht ik. Maar op een dag zat ik zó diep in de put, dat ik alleen nog maar omhoog kon. En dat deed ik. 

 

Ik las namelijk plotseling iets over narcisme en toen viel het kwartje. Daar begon het allemaal mee: met kennis opdoen. Al mijn opgedane kennis deel ik daarom heel graag met jou.


Want de juiste kennis kan ook jou uit deze hel redden.

 

narcisme borderline narcist borderliner vader moeder kinderen narcisten borderliners persoonlijkheidsstoornis psychische emotioneel misbruik boek familie relatie ouderverstoting kindermishandeling narcistische wereld ontvlucht gaslighting mishandeling

'De narcistische wereld ontvlucht'

Daarom schreef ik mijn boek 'De narcistische wereld ontvlucht':

 • Van meerdere kanten belicht: een mix van mijn eigen persoonlijke verhaal, ervaringen van lotgenoten en meningen van deskundigen
 • 336 pagina's vol achtergrondinformatie, details, voorbeelden, inzichten en tips helpen jou om te herstellen van narcistisch misbruik
 • Met o.a. twee checklists: 182 kenmerken van narcistisch misbruik + 61 symptomen van slachtoffers van narcistisch misbruik
 • Voorproefje: inkijkexemplaar met 23 pagina's uit verschillende hoofdstukken + inhoudsopgave

Na het lezen:

 • Herken je narcistisch misbruik
 • Heb je inzicht in het patroon van de mishandelingen
 • Kun je meer afstand nemen
 • Bescherm je jezelf beter
 • Hervind je jouw ware Zelf: welkom in jouw nieuwe leven!

Wat lezers zeggen:

Enkele lezersreacties:


“Alles zeer goed omschreven zoals je het ervaart en een zeer groot hulpmiddel om jezelf sterker te maken om de narcist te kunnen lossen.” (Leentje)

 

“Jouw boek geeft inzicht en antwoorden voor velen die slachtoffer zijn geweest van psychische mishandeling!” (Cheryl)

 

“Ik merk dat je het zelf hebt meegemaakt. Dat geeft mij het gevoel dat ik niet gek ben. Je laat zien dat herstellen mogelijk is.” (Annika)

 

“Ik schaam me nu minder, als man mishandeld door je vriendin is niet zo ''stoer''... maar jouw boek laat zien dat het iedereen kan overkomen.” (Michael)

 

“Je verhaal is erg goed gedocumenteerd en (gelukkig) voorzien van een zeer grote hoeveelheid voetnoten waardoor het ook een verifieerbaar geheel wordt.” (H.B.)

 

“Soms lees je een boek dat je leven voorgoed verandert en jouw boek over narcistische en borderline ouders valt daaronder.” (Peggy)

 


>>> 19,50 euro / binnen 3-5 werkdagen geleverd / betaling via o.a. iDEAL & MisterCash / retourmogelijkheid <<<