Een inkijkje in de wereld van de narcist

Wat gaat er door een narcist heen? Wat doen narcisten precies met je? Dat vertel ik in mijn gastblog 'Welkom in de wereld van de narcist'.

 

narcisme borderline narcist borderliner vader moeder kinderen ouders persoonlijkheidsstoornis psychisch emotioneel misbruik boek familie relatie ouderverstoting kindermishandeling jasmijn

Hoe ziet de zieke wereld van de narcist eruit? Ik schreef hierover mijn gastblog met de titel 'Welkom in de wereld van de narcist'. Het artikel geeft een inkijkje in de zieke wereld van narcisten. Hoe gaat het eraan toe in de narcistische wereld? Hoe trekken ze je erin mee? Kom je er ooit nog uit?

 

Het antwoord op die laatste vraag is 'ja'. Het is een zware weg met veel hobbels, maar je komt langzaamaan weer terug in de normale, gezonde échte wereld. Je belandt weer met beide benen op de grond, klaar om je eigen leven te gaan vormgeven. Er is een leven na narcisme, je kunt jezelf echt bevrijden van de narcist!

 

'Welkom in de wereld van de narcist'

Je kunt mijn volledige gastblog over de wereld van narcisten lezen op de website van Mary Sjabbens.  

Reactie schrijven

Berichten: 0